:)

-

“Mira Boleh Menonggeng Atas Katil Saya. Saya Nak Jilat Bontot Awak Yg Besar Tu”..

:)

Bahaya betol la manusia zaman sekarang ni.. Video atau gambar yang langsung tak ada unsur-unsur yang boleh menaikkan nafsu pun boleh terima komen lucah.. Selalu yang dok terima komen-komen lucah ini memang artis-artis wanita la..

Nampaknya pelakon baru wanita muslimah, Mira Filzah pun dah terima komen lucah.. Geli woi baca komen lucah lelaki tak sedar diri ni! Kalau tengok video biasa-biasa je Mira ini buat, mungkin dengan suara manja Mira dan wajah ayu Mira tu dah buatkan lelaki gila seks tu tergoda..

Video yang dikongsikan Mira ini hanya video dia memberi salam kepada peminat-peminatnya.. Tapi, video tu pun terima komen lucah dari lelaki gila seks.. Ini antara ayat-ayat lucah yang ditinggalkan di ruangan komen, “mira boleh menonggeng atas katil bilik saya . saya nak jilat bontot awak yg besar tu”..

Itulah yang bahayanya kalau kongsi gambar atau sebarang video kat media sosial.. Tak dapat nak lari dari terima komen lucah macam ini.. Nak pulak orang yang kongsikan video itu cantik dan ayu macam Mira..

Tak ada buat aksi lucah pun dah boleh naikkan nafsu lelaki.. Kesian kat adik Mira yang baru nak fokus pada kerjaya lakonan ni, kongsi video beri salam pun dapat komen lucah.. Ada peminat wanita cakap Mira ni dah semakin gedik, betul ke? Takkan bagi salam pun ramai peminat wanita rasa Mira gedik? :)Artikel asal: http://www.sinarhairan.com/2016/03/mira-boleh-menonggeng-atas-katil-saya.html
:)

Tahi Palat Berita dikemaskini pada:

Anda mungkin meminati:

0 Response to "“Mira Boleh Menonggeng Atas Katil Saya. Saya Nak Jilat Bontot Awak Yg Besar Tu”.."

Post a Comment