:)

-

GEMPAK GILE!! Koleksi Gambar KERETA Terbaru SHAFIQ RAHIM JDT... Mahal Kereta Tu!!

:)Pemain bola sepak Malaysia dan juga Johor Darul Takzim iaitu Shafiq Rahim kini telah membeli sebuah kereta mewah yang amat rare di Malaysia.

Kereta itu ialah Ford Mustang yang harganya mencecah RM300 ribu ke atas. Memang mantap! Gambar kereta baru Shafiq Rahim itu dimuatnaik di laman sosial rasmi JDT dengan kapsyen yang amat win.

 Ini kapsyennya:

 Mereka bangun setiap hari memikirkan untuk menulis perkara negatif tentang kami. Kami bangun setiap hari mengucapkan syukur kepada Allah dan hidup berjaya. 

 Gaya hidup JDT. Keluarga JDT. 
(Safiq Rahim dan kereta terbarunya Ford Mustang) 

Bertuahlah Shafiq Rahim. Mesti gajinya mantap di JDT.

Jom lihat gambar kereta Shafiq Rahim


Salam. Jom tengok pula Gambar Kereta Datuk Lee Chong Wei
Koleksi Kereta Terbaru Datuk Lee Chong Wei 1
Woaahhh kalau pasal kereta, mesti mata aku laju jer nak tengok lama – lama. Dahlah sporty huii mahal pulak tak mampu nak beli dapat tengok pun jadik. Terkedu aku bila tengok koleksi gambar kereta Datuk Lee Chong Wei. Perghhhh terbaik dari ladang!
Koleksi Kereta Terbaru Datuk Lee Chong Wei
Dato Lee Chong Wei baru-baru ini membeli sebuah kereta sport mewah baru iaitu Ferrari F430 berwarna putih. Ferrari F430 ini dikuasakan oleh enjin V8 4.3L dan mempunyai kuasa kuda melebihi 480.
Koleksi Kereta Terbaru Datuk Lee Chong Wei 2
Dato Lee Chong Wei yang berusia 29 tahun turut memiliki sebuah kereta sport Nissan GT-R R35 (dipercayai telah dijual untuk membeli Ferrari F430), BMW X6 Coupe dan Proton Inspira 2.0 yang merupakan hadiah dari pengeluar kereta untuk memberi penghormatan kepada pencapaian beliau.
Koleksi Kereta Terbaru Datuk Lee Chong Wei 5
Fuhhhh kalau aku pun sanggup jual kereta sport lain kalau dapat Ferrari. Bestnya jadik antara Insan yang bertuah macam nih kan? Bila laa pulak masa untuk menjadi yang bertuah nihhh sampai.
P/s: Tak dapat ferrari, dapat skyline pun aku dah bersyukur sesangat. :P
Sumber:

Inilah Rumah Mewah Bernilai RM20 Juta Serta Koleksi Kereta Milik Datuk Seri Vida Buat Anda TERUJA !!! Siapa yang tak kenal dengan Datuk Seri Vida yang popular menerusi produk Pamoga dan Qu Puteh dan tagline yang sering kita dengar iaitu “Qu Puteh Qu Puteh Barulah Putih”.
vd kereta (1)
Datuk Seri Vida juga kembali popular setelah menaja rancangan Gegar Vaganza musim kedua yang menjadi viral dan mencatatkan rating yang tinggi di Malaysia baru-baru ini.
Menerusi satu rancangan tv bersama Aznil Hj Nawawi, Datuk Seri Vida telah menunjukkan sedikit sebanyak barangan peribadi miliknya.
Ini termasuk rumah mewah, barang kemas dan juga koleksi kereta. Yang paling best ialah rumah mewah bernilai RM20 juta.
Untuk pengetahuan Datuk Vida ada sebanyak 17 koleksi rumah di Ipoh, Perak.
Datuk seri Vida juga memiliki sebanyak 20 koleksi kereta termasuk sebuah kereta super mewah Lamborghini.
Antara gambar rumah dan koleksi kereta miliknya :
DV
DV2
DV3
DV4
DV5
DV6
DV7
DV8
DV9
DV11
Dato Seri Vida kini merupakan antara usahawan paling popular di Malaysia selain Aliff Syukri Terlajak Laris.
Ini semua gara-gara sikapnya yang happy go lucky dan juga rancangan yang disponsornya iaitu Gegar Vaganza mendapat rating yang cukup tinggi.

Kejayaan Dato Vida menjual produk Pamoga dan juga Qu Puteh kini boleh dikatakan amat memberansangkan.
Jadi Dato Vida kini memiliki kereta mewah sesuailah dengan statusnya sebagai usahawan berstatus jutawan di Malaysia ini.

Jom lihat gambar kereta mewahnya:
DV1
vd kereta (2)

:)

Tahi Palat Berita dikemaskini pada:

Anda mungkin meminati:

0 Response to "GEMPAK GILE!! Koleksi Gambar KERETA Terbaru SHAFIQ RAHIM JDT... Mahal Kereta Tu!!"

Post a Comment