:)

-

Kisah Benar, Suami Curang Mengaku Tidur Dengan Adik Angkat 10 Kali

:)

Suami Curang Mengaku Tidur Dengan Adik Angkat 10 Kali. Wanita Bernama Nabila berkongsikan beberapa screenshot perbualannya dengan lelaki yang juga suami kepada rakan baiknya.
Bermula dari hubungan adik angkat sehinggalah ‘terangkat’ sampai ke katil. Bagaimanapun, lelaki itu menafikan yang mereka berzina. Sebaliknya hanya sekadar meraba payudara adik angkatnya. Ini kerana dia lebih puas berbuat demikian sehingga sanggup membelikan pakaian dalam yang baru untuk perempuan itu.
Luluh hati isteri setelah mengetahui suaminya berlaku curang. Malangnya lelaki itu masih tidak dapat melupakan perempuan itu. Baca screenshot di bawah.

“Sebagai pengajaran buat para suami di luar sana dan juga sebagai peringatan kepada isteri agar jangan mudah percaya dengan perempuan yang selalu berdamping dengan suami di tempat kerja.”
“Hubungan yang mula-mulanya dengan status adik angkat yang lama kelamaan sampai terangkat sampai atas katil. Bukan nak suruh syak wasangka kepada suami,tetapi berwaspadalah. Di depan kita memang baik, tetapi di belakang kita dia tidur pula dengan betina lain, kata Nabila” 
:)

Tahi Palat Berita dikemaskini pada:

Anda mungkin meminati:

0 Response to "Kisah Benar, Suami Curang Mengaku Tidur Dengan Adik Angkat 10 Kali"

Post a Comment