:)

-

Kisah Benar Isteri Kongsi Pengalaman Malam Pertama Di Facebook

:)
Kisah Benar Isteri Kongsi Pengalaman Malam Pertama Di Facebook - Alamak.. apa nak jadi dengan manusia zaman sekarang.. dengan terang-terang berkongsi soal rumah tangga sendiri dengan orang lain di laman sosial.. cuba baca apa yang isteri tersebut tulis kat facebook benar-benar menjatuhkan maruah semua kaum wanita...

BACA ARTIKEL PENUH DI

SINI

Kisah ke dua#Baru-baru ini sebuah artikel serta gambar mengenai seorang budak yang diberi nama adik Noor izati mengeluarkan kenyataan mengejutkan masyarakat Malaysia dengan status malam pertama saya suka awak punya masuk saya punya telah menjadi viral dilaman-laman sosial terutamanya dilaman-laman blog dan laman sosial.

Penulis juga telah kongsikan printsreen beliau sebelum ini.Namun kakak kepada Noor Izati telah mohon memadam status tersebut menurut kakak beliau akaun adik beliau telah dihack oleh individu yang ingin menjatuhkan keluarganya.

Kakaknya juga telah post ke status wallnya tentang penyebaran printsreen adiknya yang memalukan tersebut angkara dihack oleh individu yang tidak bertanggung jawab


Status kakak beliau

Jadi penulis terpanggil untuk memaklumkan kepada semua pembaca yang telah membaca artikel ini bahawa akaun adik Noor Izati telah dihack bukan status yang ditulis sendiri oleh beliau. Jika sebelum ini anda terbaca dan terlihat dimana-mana laman sosial atau blog, inilah cerita sebenar beliau mohon anda sebarkan artikel dan maklumkan kepada rakan-rakan bahawa akaun adik Noor Izati telah dihack kerjasama dari anda sangat diperlukan.
:)

Tahi Palat Berita dikemaskini pada:

Anda mungkin meminati:

0 Response to "Kisah Benar Isteri Kongsi Pengalaman Malam Pertama Di Facebook"

Post a Comment