:)

-

Foto Erin Malek Di Rootz Club KL Adalah Salah Satu Babak Lakonan?

:)
PANAS!! Selepas Lama MENDIAMKAN DIRI, Akhirnya Erin Malek TAMPIL Buat PENJELASAN Sebenar Isu Foto Berpesta Di Rootz Club KL??

Terbaik Erin... respect dengan pendirian awak.... abaikan je apa org ckp,,


Baru sahaja beberapa hari lalu kami menghidangkan anda semua dengan koleksi foto kemeriahan majlis pernikahan dan persandingan Erin Malek bersama pasangannya, Farriz Fauzy. Inai pun masih di jari lagi tu.

Namun, sedang kami scroll newsfeed facebook, kami terlihat sebuah blog, Oh!Media memaparkan 3 keping foto panas Erin Malek yang didakwa mengunjungi Rootz Club KL.

Erm.. Kalau dilihat daripada wajah dan susuk tubuh, rasanya memang wanita berskirt pendek ala-ala warna krim itu menyerupai Erin Malek. Ke ada pelanduk dua serupa?

Adakah ini gambar-gambar lama yang sengaja disebarkan demi merosakkan keseronokan Erin Malek yang baru sahaja bergelar isteri orang?

Bagaimanapun, terlintas juga di fikiran kami adakah foto yang mereka terima ini mungkin sekadar salah satu babak lakonannya sahaja kan.

Yelah, sejak namanya mula menjadi sebutan menerusi drama Misiku Kuza dan juga sebagai pemenang untuk Fear Factor, Erin sudah pasti menjadi buruan pengarah drama dan filem - ohbulan
:)

Tahi Palat Berita dikemaskini pada:

Anda mungkin meminati:

0 Response to "Foto Erin Malek Di Rootz Club KL Adalah Salah Satu Babak Lakonan?"

Post a Comment