:)

-

"Ambik LAKI orang pun BERAHSIA, Dah Rampas Baru Announce". SITI NURHALIZA BENGANG bagi JAWAPAN BALAS yang Tak masuk AKAL!

:)

Apabila berita Siti Nurhaliza hamil mula tersebar, memang tidak boleh gambarkan betapa teruja perasaan peminat beliau bahkan hampir kesemua rakyat Malaysia. Iyalah, agak lama sebenarnya kita tunggu berita gembira ini bukan?
Walaupun masih belum mengakui beliau hamil, Siti Nurhaliza berharap agar peminat mendoakan yang terbaik buatnya dan akan mengumukan berita gembira itu sendiri bila sampai masanya nanti.
Namun, ada juga segelintir manusia yang kurang senang dengan tindakan Siti Nurhaliza dan telah meluahkan pendapatnya itu dengan cukup biadap sekali menerusi ruangan komen di akaun Instagram milik penyanyi itu.Apa yang membuat kami merasa kagum ialah jawapan balas Siti Nurhaliza terhadap individu tersebut memang cukup halus bak kata Sharnaaz Ahmad. Kata orang memang deep habis lah kalau beliau baca.

Bagaimana pula pendapat anda? Win habis kan komen Siti Nurhaliza? Hehe..Itulah, bila tengok artis yang sopan dan lembut je mula nak ambil kesempatan komen pedas-pedas.
Apa-apa pun tindakan yang Siti Nurhaliza ambil kami doakan yang terbaik buat dirinya. Tidak apa, sabar sikit pasti beliau akan tampil jua menjelaskan hal sebenar.

Sumber Berita: Instagram Siti Nurhaliza
:)

Tahi Palat Berita dikemaskini pada:

Anda mungkin meminati:

0 Response to ""Ambik LAKI orang pun BERAHSIA, Dah Rampas Baru Announce". SITI NURHALIZA BENGANG bagi JAWAPAN BALAS yang Tak masuk AKAL!"

Post a Comment