:)

-

Remaja Kantoi Intai Dan Rakam Wanita Dalam Tandas Awam Untuk Koleksi Video Lucah

:)
jio
Remaja Kantoi Intai Dan Rakam Wanita Dalam Tandas Awam Untuk Koleksi Video Lucah|Seorang remaja ditahan selepas kantoi merakam aksi wanita membuang air kecil di tandas sebuah Pasaraya di Langkawi. Mengikut info yang diterima Suspek sebelum ini telah melakukan perkara yang sama berikutan koleksi video didalam telefon bimbitnya. Suspek telah diserahkan kepada Pihak Polis untuk tindakan lanjut.
Mana kala seorang pengguna facebook Lavender Violet mengatakan bahwa salah seorang mangsa adalah rekannya.
“Hati2 warga LSS kes terbaru budak baju oren ni buat cubaan berani mati nk skodeng budak pempuan dalam toilet….siap dok record guna phone lagi…banyak da video mangsa2 lain dalam phone dia …si mangsa member sy plak tu..haish geram plak aku ngan budak x cukup akai ni ….budak ni da kat balai da lani….tempat kejadian kat Parade toilet tingkat 3….kepada kaum hawa, hati2 bila masuk toilet awam, bawa kawan ramai2 pi teman….pengajaran buat diri sendiri….take note..”
12821345_747710865363574_5985253482917081122_n
Masih dalam kes yang sama seorang lelaki warga asing ditahan setelah mengintai tandas perempuan di AEON Bandar Tun Hussien Onn.
Mangsa yang mendongak ke atas melihat lelaki itu terus menjerit dan mengadukannya pada pihak security,dalam siasatan suspek cuba memberikan alasa salah masuk tandas.


Remaja ditangkap selepas rakam dan intai wanita buang air di tandas pasaraya Langkawi.tak pasal2 kena penumbuk
Posted by Oomedianetworks on Saturday, 12 March 2016
:)

Tahi Palat Berita dikemaskini pada:

Anda mungkin meminati:

0 Response to "Remaja Kantoi Intai Dan Rakam Wanita Dalam Tandas Awam Untuk Koleksi Video Lucah"

Post a Comment